Aamu-Usvan Riistatila
Timo Mononen
Rummakontie 8 B (kartta)
80400 YLÄMYLLY
Puh. 040 7194 105
timo@aamuusva.fi
Y-1980423-6
Tilatunnus: 426275489

Aamu-usvan riistatila
Facebookissa

Villisika on riistalihaa ja väriltään tumman punertavaa. Maultaan aromikas ja täyteläinen liha sopii kaikkeen ruuanvalmistukseen herkullisesta riistaruuasta kotiruokaan! Kun haluat kokea villisian maut hyvän ja ehdan lihan muodossa, ole yhteydessä Aamu-Usvan riistatilaan.

Back to basics

Me haluamme tilallamme korostaa asiakkaan tarpeita lihan tarjonnassa. Meiltä on mahdollista saada lihaa juuri sellaisena kuin asiakas sitä toivoo: leikattuna, tuoreena, pakastettuna, raakakypsytettynä, palvattuna, suolattuna tai vaikkapa kokonaisena ruhona. Ja lihaa saa juuri sen määrän kuin asiakas haluaa.

Teurastukset painottuvat kevääseen ja syksyyn. Tavara on yleensä pakastettua mutta tuoreenakin toimitetaan kunhan tilaus on hyvissä ajoin eli mielellään 2 vkoa aikaisemmin. Laita s-postia tai soita varmistaaksesi toimitusvarmuus.

Kinkkujen tilaukset mahdollisimman hyvissä ajoin, sillä niitä ei riitä kaikille halukkaille. Tilauksen jättämisen jälkeen maksa 50,- varausmaksua tilille 523420-236805 ja laita viestiin oma nimesi sekä kinkun varausmaksu. Hyvitämme varausmaksun varsinaisessa laskussa.